PORTAS-vakbedrijf
van de Ven

Bel ons
(04 13) 36 23 45

van de Ven

Hartelijk welkom bij
van de Ven

PORTAS is sinds 1974 uw specialist op renovatiegebied en wij, het PORTAS-vakbedrijf in uw buurt staan graag voor u klaar voor informatie en advies. Wij renoveren alles om en in uw woning, geheel naar uw smaak en individuele wensen. Duurzaam, snel, schoon en persoonlijke service, dat zijn de kenmerken van onze dienstverleningen. 

Wat kunnen wij voor u doen? Ons ervaren team adviseert u graag en gaan niet alleen op uw woonwensen in, maar vervullen ze ook!

Voor u veel geld besteedt aan nieuwe deuren, een nieuwe trap of keuken, is het zinvol om eerst naar alternatieve oplossingen te zoeken. En die bieden wij: naast renovatie-oplossingen van eersteklas kwaliteit, garanderen wij u een soepel verloop van de renovatie, stiptheid en vaste prijzen.

Wij maken deel uit van het PORTAS-verbond, de Renovatiespecialist Nr. in Europa, met vele vakbedrijven in 15 europese landen en meer dan een miljoen tevreden klanten.

Daarbij zijn wij werkzaam in oost-Brabant en zuid-Limburg. En laten wij het interieur van uw woning weer stralen als nieuw. 

Menü